Leeuwen schilderij

Een leeuwen schilderij heeft al snel een indrukwekkende uitstraling. Leeuwen worden door sommige mensen ook wel gezien als de koning van de jungle. Dit is ook niet gek als je ziet hoe groot en sterk deze mooie dieren eruitzien. Leeuwen worden vaak ook als krachtige dieren afgebeeld op schilderijen. Dit wordt onder andere gedaan door de poten van een leeuw in beeld te brengen. Er wordt echter nog vaker gebruik gemaakt van de tanden van een leeuw. Op die manier wordt laten zien hoe gevaarlijk deze dieren kunnen zijn.

Resultaat 1–42 van de 53 resultaten wordt getoond

Vanaf: 47.95 incl.btw

Een schilderij met meerdere leeuwen

Leeuwen kunnen in verschillende posities worden afgebeeld. Er zijn verschillende schilderijen te koop met daarop een brullende leeuw. Deze schilderijen vallen extra op omdat het erg indrukwekkend is om een brullende leeuw te zien. Hetzelfde geldt voor schilderijen met daarop een grommende leeuw. Er zijn daarnaast ook vele schilderijen met een rustige uitstraling. Denk hierbij onder andere aan een leeuw samen met een leeuwin. Ook welpjes zijn erg populair voor op schilderijen. Welpjes kunnen door hun schattige uiterlijk een schilderij helemaal afmaken.

De wilde manen van een leeuw

Een van de kenmerken van een leeuw die ook op vele leeuwen schilderijen sterk naar voren komt zijn de prachtige manen. De manen van een leeuw zijn een van de bekendste kenmerken van een leeuw. Daarnaast is dit het duidelijkste kenmerk wat een leeuw onderscheid van de andere katachtige. De manen van een leeuw worden op verschillende schilderijen elke keer weer anders weergegeven. Zo zijn de manen van een leeuw bijvoorbeeld uitermate geschikt om op een meer abstracte manier weer te geven.

De warme kleuren van een leeuw

De vacht van een leeuw heeft een hele warme kleur die je bijna als goud zou kunnen omschrijven. Er zijn vele schilderijen te vinden waarin deze warme kleuren in de vacht van een leeuw optimaal worden gebruikt. In deze schilderijen wordt zelfs de gloed van een vacht in de zon perfect overgebracht. Met een leeuwen schilderij kun je dan ook heel gemakkelijk een warme sfeer in een kamer brengen. Het is ook heel erg mooi om zo'n warm schilderij te combineren met een houten lijst. Daarnaast zou je zelfs kunnen gaan voor een mooie gouden lijst om extra aandacht naar het schilderij te trekken.