Toont alle 20 resultaten


Kies voor een auto schilderij

Een auto schilderij past perfect in verschillende ruimtes van het huis. De voornaamste plek waar een auto schilderij vaak wordt opgehangen is in de woonkamer. Je kunt een auto schilderij daarnaast ook perfect gebruiken om de garage op te leuken. Iedereen heeft een andere smaak in auto´s maar gelukkig zijn er ook heel veel verschillende auto schilderijen te koop.

Een schilderij van jouw droomauto

Je kunt uiteraard kiezen voor een schilderij van jouw droomauto. De keuze in auto schilderijen is dus enorm groot en er zal dus zeker een schilderij bij zitten van een luxe auto die jij mooi vind. Een schilderij van een luxe auto staat enorm mooi in de woonkamer. Daarnaast kun je zo'n schilderij ook in het kantoor hangen om je inspireren.

Een canvas schilderij van jouw auto

Doordat je zelf een schilderij kunt laten maken kun je ook kiezen voor een schilderij van jouw eigen auto. Zeker wanneer je een mooie auto hebt waar je hard voor hebt gewerkt stel je deze waarschijnlijk graag tentoon. Dit canvas schilderij zou dan ook onwijs mooi staan als blikvanger in de woonkamer.