Toont alle 18 resultaten


Bloemen schilderijen zijn erg gezellig

Het is niet voor niets dat veel mensen het leuk vinden om bloemen in huis te hebben staan. Bloemen zorgen onder andere voor een gezellige en vrolijke sfeer in huis. Echte bloemen zul je na een tijdje moeten vervangen maar een bloemen schilderij blijft altijd mooi. Bloemen worden al vele jaren lang door verschillende schilders geschilderd. Ook vandaag de dag kiezen nog veel mensen voor een bloemen schilderij. Met een bloemen schilderij kun je een kamer dan ook heel gemakkelijk opleuken.

Verschillende bloemen voor verschillende seizoenen

Schilderijen met bloemen zijn te verkrijgen met allerlei verschillende soorten bloemen. Bloemen zijn natuurlijk altijd heel erg vrolijk en kunnen daardoor het hele jaar door. Het is echter ook heel erg leuk om het soort bloemen schilderij aan te passen aan het seizoen. In de lente past een schilderij van een krokus, iris, bloemen, tulp, blauwe druif of een narcis bijvoorbeeld extra goed. Een canvas schilderij met daarop een kerstroos, sneeuwroem, winterviool en een sneeuwklokje brengt daarentegen helemaal de winter in huis.

De kleuren van de bloemen

Bloemen kunnen elke kleur hebben die je je maar kunt bedenken. Een bloemen schilderij kun je daardoor ook in elke mogelijke kleur verkrijgen. Voor iedereen is er dan ook een schilderij met bloemen in een kleur die perfect past bij de rest van het interieur. Een schilderij met bloemen in een andere kleur dan het interieur kan echter perfect worden gebruikt als een opvallend accent. Ook zijn er schilderijen te verkrijgen met daarop een mix van verschillende bloemen in verschillende kleuren. Hierbij kun je kiezen voor een mix van allerlei kleuren maar ook voor meerdere kleuren binnen hetzelfde kleurenschema. Ook deze schilderijen kunnen dienen als een echte eye catcher.