Toont alle 5 resultaten


Ga voor een giraffe schilderij

De giraf is een heel uniek dier die eigenlijk door iedereen wel leuk gevonden wordt. Er zijn vele kenmerken die ervoor zorgen dat zo veel mensen deze dieren enorm mooi vinden. Kenmerken zoals de lange nek van een giraf worden regelmatig afgebeeld op schilderijen. Ook het hoofd van een giraf is heel erg sprekend en giraffen hebben een erg lieve uitstraling. De kleine hoorns en blauwe tong zijn bekende kenmerken van het hoofd van een giraf. Deze kenmerken worden op een schilderij vaak extra belicht. Schilderijen met een giraf zijn in alle verschillende afmetingen te vinden. Door de lengte van de giraf is het erg heel leuk om een langwerpig schilderij te nemen.

De print van een giraffe

Een van de andere punten die giraffen erg uniek maken is hun print. Een giraffe print is gemakkelijk te herkennen en kun je in het dagelijks leven op verschillende plekken tegenkomen. Zo is er bijvoorbeeld veel kleding te vinden met een giraffe print. Ook in huis kun je een giraffe print heel mooi tot zijn recht laten komen. Er zijn dan ook vele schilderijen te vinden met een giraffe print. Deze schilderijen zullen in vrijwel elk interieur mooi staan en kun je overal in huis ophangen.

Breng de savanne in huis

Met een giraffe schilderij aan de muur kun je een avontuurlijke sfeer in huis brengen. Dit is zeker het geval wanneer je deze combineert met schilderijen van andere savanne dieren. Wanneer je al eens op safari bent geweest kan een schilderij je weer helemaal terugbrengen naar dat moment. Ook voor mensen die niet op safari zijn geweest is dit echter een geweldig schilderij. Met zo'n giraffe schilderij is het namelijk heel makkelijk om je helemaal in te leven in een echte ranger op safari.

Een giraffe schilderij op de kinderkamer

Giraffen komen ook in veel kinderverhalen en kinderboekjes voor. Veel kinderen zijn dan ook gek op giraffen en willen deze maar al te graag in hun kamer. Met een giraffe schilderij op de kinderkamer kun je dus bijna niet mis gaan. Je kunt hierbij zowel kiezen voor een schilderij met een realistische giraffe als voor een meer abstract schilderij. Beide opties zijn onwijs leuk voor kinderen die gek zijn op giraffen. Wat het perfecte giraffe schilderij is voor een kamer hangt af van persoonlijk stijl.