Resultaat 1–42 van de 101 resultaten wordt getoond

Vanaf: 64.00 incl.btw
Vanaf: 64.00 incl.btw
Vanaf: 64.00 incl.btw

Er zijn vele verschillende dieren schilderijen

Er zijn zo ongelofelijk veel mooie dieren op deze planeet met elk hun eigen kenmerken en uitstraling. Met een dieren schilderij kun je dan ook werkelijk alle kanten op. Of je nu wilt gaan voor een rustig of een meer opvallend schilderij met een dieren schilderij is het allemaal mogelijk. Een dieren schilderij is ook heel erg leuk te combineren met andere accessoires in huis. Denk hierbij onder andere aan onbewerkt hout of juist aan dierenprints.

Een glas schilderij met wilde dieren

Door te kiezen voor een glas schilderij met een wild dier erop creëer je een avontuurlijke sfeer. Zeker close up schilderijen van wilde dieren zijn erg intens. Deze schilderijen worden dan ook vaak op een groter formaat gemaakt. Op die manier kun je elk detail van deze mooie wilde dieren duidelijk terug laten komen. Ook op een kleiner formaat zijn deze dieren echter spectaculair om te zien. Je kunt natuurlijk kiezen voor een schilderij met het hele dier erop. Je kunt daarentegen ook juist gaan voor een closeup van een bepaald gedeelte wat dit dier voor jou zo spectaculair maakt.

Een schilderij met boerderijdieren

Naast de wilde dieren zijn ook boerderijdieren perfect om op een schilderij in huis te hebben. Deze schilderijen zijn al snel een stuk origineler en unieker en juist dat maakt ze zo leuk. Een schilderij met een boerderijdier geeft een speels accent aan een kamer. Een van de plekken waar een glas schilderij met een boerderijdier perfect past is in een kinderkamer. Ook in de gang zal dit echter een schilderij zijn die bij binnenkomst gelijk opvalt.

Een schilderij met huisdieren

Een huisdier maakt echt onderdeel uit van het gezin. Er is dan ook niets mooier dan hem of haar vast te laten leggen op een schilderij. Behalve dat dit heel erg leuk is voor jezelf en jouw gezin is dit ook een heel erg mooi en origineel kado. Ook wanneer je geen huisdier hebt is het nog steeds leuk om een schilderij met een huisdier erop te hebben. Huisdieren stralen namelijk gezelligheid uit en zorgen voor een huiselijke sfeer. Bij een schilderij met een huisdier hoef je zeker niet alleen aan een hond of kat te denken. Ook bijvoorbeeld een konijn of vogel zijn namelijk onwijs geschikt om op een schilderij in de huiskamer op te hangen.