Resultaat 1–42 van de 66 resultaten wordt getoond


De keuze voor een landschap schilderij

Een landschap schilderij is een perfecte manier om jouw favoriete plek in huis te halen. De keuze in landschap schilderijen is enorm divers. Er zijn dan ook heel erg veel verschillende soorten landschappen op de wereld. Zelfs in Nederland zijn er landschappen waar je misschien niet zo snel aan zult denken. Daarnaast ziet een landschap er in elk seizoen weer heel anders uit. Ook dit draagt bij aan de diversheid van schilderijen met een landschap.

Ga voor een Nederlands landschap

Ondanks dat je je er misschien niet altijd even bewust van bent heeft Nederland onwijs veel mooie landschappen. Bijna iedereen heeft wel eens een schilderij gezien met een typisch Nederlands landschap met windmolens erop. Door een van deze schilderijen op te hangen word je er constant aan herinnerd hoe mooi Nederland is. Er zijn daarnaast echter nog veel meer schilderijen met andere Nederlandse landschappen. Zo zijn er vele schilderijen met de Nederlandse duinen en de zee erop. Bij zo’n schilderij kun je heerlijk wegdromen en breng je gelijk een vakantiegevoel in huis. Ook voor een vakantiehuisje zijn dit soort schilderijen perfect.

Prachtige landschappen in de herfst

Er zijn vele herfst landschappen geschilderd en dit is zeker niet zonder reden. De herfst is voor veel mensen hun favoriete seizoen. Dit komt voornamelijk door alle mooie en warme kleuren die er op dat moment in de natuur ontstaan. Door deze kleuren in huis te brengen zorg je dan ook voor een hele warme en fijne sfeer in huis. Deze schilderijen zijn perfect om aan het begin van de herfst op te hangen. Op die manier kun je alvast in de herfst stemming komen. De kleuren van de herfst zijn echter het hele jaar door mooi en deze schilderijen kun je dus ook gemakkelijk het hele jaar laten hangen.

De mooiste winterlandschappen op een schilderij

Naast herfst landschappen lenen ook winterlandschappen zich perfect voor op een glas schilderij. Zo zorgt de sneeuw in een winterlandschap al snel voor een knus en gezellig winters gevoel. Onder een dikke laag sneeuw ziet een landschap er daarnaast heel erg anders uit dan in de warmere maanden. Ook kun je gaan voor een winterlandschap dat je doet denken aan kerstmis. Zo’n schilderij doet het in die tijd altijd goed en kun je elk jaar weer opnieuw tevoorschijn halen.